Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Bent u opzoek naar gasveren?

Bent u opzoek naar gasveren?Bent u opzoek naar rvs gasveren? Dan is t-technics het juiste bedrijf voor u. Dit dynamische bedrijf bestaat uit vele medewerkers die al meer dan 30 jaar ervaring hebben als het gaat om het produceren van stalen of rvs gasveren. Het bedrijf levert verschillende standaard kant en klare gasveren uit eigen voorraad. Het bedrijf levert en produceert naast stalen of rvs gasveren ook producten met een slag van enkele millimeters tot meters en een uitschuif kracht variërend van 25 tot 17.500 Newton. t-technics kan deze speciale gasveren met zeer korte levertijd produceren en leveren. Een stalen of rvs gasveer bestaat uit een cilinderbuis met daarin een heen- en weer bewegende zuigerstang. Deze stalen of rvs gasveren worden uit hoogwaardige onderdelen vervaardigd en moeten op de juiste wijze gemonteerd worden. Hierbij zijn aspecten zoals keurmerken en/of restricties belangrijk. Ook moet gelet worden op de wijze van het gebruik.

Daarnaast is het ook mogelijk voor de klant om de stalen of rvs gasveren op maat te laten maken.

Airax

t-technics bezit, als het gaat om de standaard kant en klare gasveren, over een alléén-vertegenwoordiging van Airax gasveren Benelux. Airax behoort tot een van de grootste producenten als het gaat om gasveren in Europa en is hofleverancier van een aantal autofabrikanten.

t-technics levert met Airax onder andere:

 • Uitgebreid assortiment van standaard gasveren uit de voorraad.
 • Standaard gasveren in staal en in rvs.
 • Maatwerk gasveren in staal en in rvs, volgens de wens van de klant.
 • Speciale, van gasveren afgeleide, klantgerichte producten.
 • Groot assortiment bestaande uit bevestigingsmiddelen in staal, samac, rvs, kunststof ect.
 • Airax verend- en semi star-blokkeerbare gasveren, deze zijn inclusief bedieningsmateriaal.
 • Suspa star-bokkeerbare gasveren, inclusief bedieningsmateriaal.
 • Bijna alles uit de voorraad of met zeer korte levertijden.
 • Kennis voor de oplossing van uw gasveerprobleem.

Producten

t-technics biedt verschillende producten aan als het gaat om stalen en rvs gasveren. De producten kunnen uiteraard ook op maat gemaakt worden:

 • Gasveren. Hierbij bestaat een keuze uit het standaard aanbod of een op maat gemaakt product. Het bedrijf biedt een uitgebreide catalogus aan met alle mogelijkheden uitgebreid beschreven.
 • Bevestigingsmiddelen. Deze bevestigingsmiddelen zijn mogelijk voor alle gasveerproducten. Voor elk product is er wel een oplossing.
 • Klep/luik gasveren. Het bedrijf biedt een stappenplan met vragen om te ontdekken welke klep/luik gasveren geschikt zijn voor uw situatie. Op basis van deze vragenlijst kan u een formulier invullen en wordt er een aanbieding gemaakt.

Alle gasveren van t-technics zijn opnieuw te vullen. Dit betekend dat het bedrijf de uitschuif kracht nog kan verhogen. Er bestaan ook uitvoeringen met een klep waardoor deze uitschuif kracht verlaagd kan worden. Ook is het mogelijk om zelf de druk af te laten. Dan wordt de maximale druk van de stalen of rvs gasveren opgevuld. 

De keuze voor t-technics is simpel. Het bedrijf heeft een groot assortiment stalen of rvs gasveren. Het bedrijf heeft veel gestandaardiseerd waardoor veel producten uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast doet het bedrijf aan maatwerk volgens de wens van de klant. En ook hierbij is een korte levertijd mogelijk. Er zijn verschillende merken leverbaar en ook mogelijke bevestigingsmiddelen worden aangeboden. De keuze is dus heel simpel. Neem snel contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn