Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Bent u opzoek naar een lintmenger?

Bent u opzoek naar een lintmenger? Dan bent u bij Foeth aan het juiste adres. Foeth heeft als missie om de klant te ondersteunen om succesvol te zijn door de klant van dienst te zijn. Foeth is een bedrijf dat sinds 1908 actief is op het gebied van inkoop en verkoop van gebruikte procesapparatuur in Europa. Tegenwoordig is het bedrijf de grootste dealer in Europa en heeft het meer dan 4.000 artikelen op voorraad. Het bedrijf bedient de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelen industrie van Europa en daar buiten. Dit doet het bedrijf met de kwalitatief hoogwaardige gebruikte en gereviseerde A-merk procesmachines. 

Lintmenger

Voor het aanschaffen van een lintmenger bent u bij Foeth aan het juiste adres. De lintmenger wordt gebruikt in de voedingsindustrie voor het mengen van bijvoorbeeld pasteuze producten of voor het mengen van poeders. Daarnaast kan de lintmenger ook gebruikt worden voor het mengen van slurries. De lintmenger is voorzien van een dubbele of enkele lint op een horizontale as. Deze as brengt een homogeen mengsel voor waardoor het eindproduct binnen een aantal minuten klaar is.

Een lintmenger kan ook ingezet worden voor een batch productie, dit apparaat heeft een goede kracht. De lintmenger kan worden ingezet zoals u het wilt, u kunt altijd op dit apparaat bouwen. De lintmenger wordt veelvuldig gebruikt in de voedingsindustrie maar ook de chemische industrie. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Foeth een gebruikte lintmenger aan te schaffen. Deze zijn altijd grondig nagekeken en gecontroleerd door onze technici. Eventuele mankementen worden opgemerkt maar ook verholpen. Daarna wordt de machine aangepast zodat het apparaat aan de hoge eisen van Foeth voldoet. Vervolgens wordt het apparaat te koop aangeboden op de website. Natuurlijk krijgt u altijd garantie op dit apparaat. Daarnaast is ht zo dat de apparaten altijd binnen een paar dagen verzonden worden zodat u het snel in gebruik kan nemen.

Activiteiten

Naast het verkopen van nieuwe of tweedehandse lintmengers heeft het bedrijf nog een aantal activiteiten:

  • Verkopen van gebruikte procesapparatuur, processystemen en procesinstallaties van A-merkfabrikanten.
  • Het reinigen, testen en reviseren van machines in de eigen werkplaats.
  • Het onderhouden en houden van een voorraad op een terrein van 35000 vierkante kilometer in Barneveld.
  • Het exporteren van de geteste en compleet gereviseerde A-merk procesapparatuur naar de eindgebruiker, dit kan wereldwijd.
  • Het aanbieden van de standaard en extra diensten voor de klant.

Het klantenbestand van Foeth bestaat over het algemeen uit klanten van de chemische, farmaceutische en levensmiddelenindustrie wereldwijd. De klanten zijn vaak actief in research & development voor innovatieve chemische, farmaceutische en voedingsproducten Maar ook productie van gespecialiseerde chemische, farmaceutische en voedingsproducten en ingrediënten. En klanten op het gebied van herverwerking van reststromen uit product van chemische, farmaceutische en voedingsproducten.

Mocht u een lintmenger willen kopen maar eerst even naar het product komen kijken, dan bent u van harte welkom in Barneveld. De opslagruimte heeft 4000 beschikbare apparaten waarnaar u kan komen kijken. Hier is altijd een medewerker aanwezig die u te woord kan staan en u kan helpen met het uitzoeken naar een lintmenger die past bij uw wensen en eisen. Dus mocht u vragen hebben, kom dan gerust langs. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn