Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Belettering in Amstelveen

Ik werk nu een aantal maanden als zelfstandige. Daarvoor werkte ik altijd voor een baas als elektricien en deed dat eigenlijk jaren met veel plezier. Na mijn school ben ik meteen bij deze baas begonnen en heb ongeveer zes jaar bij hem gewerkt. Ik vond het gezellig met mijn collega’s en vond het leuk werk om te doen. Ik ben natuurlijk naar school gegaan om elektricien te worden, dus ik wist wat voor werk ik zou gaan doen. Helaas ging het al een tijdje niet goed met het bedrijf. Er waren een aantal fouten gemaakt met opdrachten die het bedrijf veel geld kostte. Uiteindelijk kwam het bedrijf de problemen niet te boven en ging het failliet. Ik stond toen voor de keuze voor een ander bedrijf te werken, of om voor mezelf te beginnen. Een aantal bedrijven in de buurt wisten dat wij onze baan kwijt waren en ik werd gevraagd, of ik voor hun wilde werken. Het was fijn om te weten dat ik meteen aan de slag kon, maar ik was toch een beetje aan het twijfelen. Het idee om zelf een bedrijf te beginnen sprak mij ook aan en daar koos ik uiteindelijk voor. Het was een flinke investering en ik moest een grote lening afsluiten, maar daarna kon ik starten. In het begin was het lastig om werk te vinden, maar beetje bij beetje kwam er meer binnen. Ik kende veel mensen die mij aan kleine klussen konden helpen, maar daar kon ik niet van leven. Ik besloot om een website te laten maken en ging op zoek naar belettering in Amstelveen. Ik wilde met belettering in Amstelveen de naam van mijn bedrijf, adres en contactgegevens op mijn busje laten plakken. Ik hoopte dat wanneer mensen dit zagen, ze me zouden bellen voor klussen.   

Belettering in Amstelveen via belettering-amstelveen.nl

Ik heb nog nooit met belettering in Amstelveen te maken gehad en wist niet waar ik dat kon regelen. Ik denk dat mijn oude baas dat ook ergens door een bedrijf in Amstelveen liet doen, dus een bedrijf vinden moest geen probleem zijn. Online ging ik op zoek naar bedrijven die belettering in Amstelveen aanboden en al snel kwam ik belettering-amstelveen.nl tegen. Ik nam contact met ze op en wilde graag weten wat ze voor me konden doen voor de belettering in Amstelveen. Ze lieten me een aantal voorbeelden zien van wat ze al gemaakt hadden en die zagen er erg netjes uit. Ze konden me helpen met het ontwerp en dat op mijn busje plakken. Met behulp van het logo en het lettertype op mijn website konden ze aan de slag. Ik vroeg ze om een offerte te sturen voor de belettering in Amstelveen en die veel mij alles mee. Het voorstel zag er goed uit en ik besloot om de belettering in Amstelveen hier te laten doen.

Al veel voordeel van de belettering

Het is nu een maand geleden dat ik de belettering in Amstelveen heb laten doen en ik ben er erg blij mee. Ik vind het er erg netjes uitzien en het is een goedkope manier om reclame te maken. Er waren al diverse klanten die contact met mij hebben opgenomen, omdat ze de naam van het bedrijf op het busje zagen. De kosten van de belettering zal ik snel terugverdienen. Voor belettering in Amstelveen moet je bij belettering-amstelveen zijn

  • Voor een voordelige prijs kunnen ze de belettering doen
  • Ze kunnen helpen met het ontwerp
  • De belettering is van goede kwaliteit
  • Diverse klanten hebben mij al gevonden dankzij de belettering
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn