Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Behoud de warmte in huis met de juiste vloerisolatie

Isolatie is voor iedere woning uiteraard erg belangrijk. Hoe beter de isolatie, des te warmer het in huis aanvoelt. Niet alleen voelt het warmer, maar de warmte die je voelt is ook langer houdbaar. De isolatie zorgt er immers voor dat de warmte niet kan ontsnappen. Als je de muren en de vloer minder goed isoleert, dan kan de warmte ook veel makkelijker ontsnappen. Je verwarming moet dan dus ook harder werken om het toch warm te houden. Het blijft daardoor dus wel warm genoeg in huis, maar het voelt vaak toch minder warm aan. Daar komt bij dat er veel energie verloren gaat, want de kachel moet immers extra hard werken om de kamers op temperatuur te houden. In de zomer helpt vloerisolatie en muurisolatie om het binnen koel te houden. Het werkt dan dus precies andersom. Met minder goed geïsoleerde muren, kan de warmte van buiten ook makkelijker je woning binnen dringen. Daardoor wordt het op de tropische dagen in de zomer in je woning dan ook al snel flink heet. Isolatie is dan juist van groot belang. Dat geldt voor de muren, maar ook zeker voor de vloer. Voor vloerisolatie kun je terecht bij Isocoat. Isocoat is dé specialist als het op isolatiemateriaal aankomt. Je kunt dan ook bij Isocoat terecht voor de volgende diensten:

  • zakelijke isolatie
  • Coating
  • Woningisolatie

Dus of het nu vloerisolatie betreft voor je eigen woning of muurisolatie van je kantoor, het is allemaal mogelijk dankzij de diensten van Isocoat. Vloerisolatie is uiteraard van groot belang, omdat je de kou vanuit de vloer wilt tegenhouden. Je huis is immers gebouwd op een ondergrond. Als je geen vloerverwarming hebt, dan weet je hoe koud die ondergrond kan zijn. Al heb je de kachel op 22 graden staan, dan nog voelt een vloer vaak koud aan. Tijdens de lentedagen kan het in de nacht nog steeds vriezen en die vorst zit dan ook vaak in de grond. Ook vocht zit natuurlijk onder in je huis in de grond. Al dit soort zaken wil je buiten je woning houden en dus moet je je vloer als het ware voorzien van een bescherming. Daarom kies je dus voor de vloerisolatie van Isocoat. Je weet dan zeker dat de professionals je vloer voorzien van de meest optimale vloerisolatie, zodat jij er tijdens alle seizoenen in het jaar warmpjes en comfortabel bijzit. Dat is wel zo prettig natuurlijk, want je bent juist vaak thuis om te ontspannen en te genieten van je eigen privé ruimte. Even weg van werk en dagelijkse beslommeringen en gewoon je eigen ding doen alleen of met je gezin. Dat werkt immers het beste in een woning waar je je prettig voelt.

Kijk snel op de site voor informatie over vloerisolatie

Mocht je meer willen weten over de vele mogelijkheden rondom vloerisolatie, dan kun je terecht op de website van isocoat-isolatie.nl. Hier vind je al meteen heel veel informatie over de werkwijze van Isocoat en de materialen die zij gebruiken. 

Maak een afspraak met Isocoat

Zodra je weet dat je gebruik wil maken van de diensten van Isocoat, dan kun je contact opnemen. De relevante contactinformatie vind je terug op de website. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn