Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Bedrukte kassarollen bestellen

Heeft u al wel eens nagedacht over de mogelijkheid van het inzetten van uw kassarollen als marketing instrument? Dan maken wij graag van de gelegenheid gebruik om u van deze mogelijkheid op de hoogte te stellen. Voor bedrukte kassarollen kunt u terecht bij de Kassarollen Fabriek. Wie wij zijn? Wij zijn de kassarollen Fabriek en leveren sinds jaar en dag bedrukte kassarollen aan tal van bedrijven. U heeft bij ons de mogelijkheid om zelf bedachte acties zoals kortingen op een tweede artikel of tijdelijke acties op de kassabon te laten drukken. Full colour of liever zwart wit? U bepaalt het helemaal zelf. Wel denken wij altijd graag met u mee over de mogelijkheden. Wellicht kunt u uw klanten verleiden om nog een keer naar uw winkel te komen door hen op vertoon van hun kassabon een mooie korting aan te bieden of wellicht kunnen uw klanten met hun kassabon een tweede product gratis uitzoeken. Natuurlijk staat het u vrij om zelf tal van andere acties te verzinnen en wij helpen u graag met het bedenken van mooie, leuke en originele acties die uw winkel, product of dienst onder de aandacht brengen. Bedrukte kassarollen kunnen zorgen voor extra zichtbaarheid van uw product of dienst. Bovendien is het zo dat wanneer u uw bedrukte kassabon goed verspreid, u op meerdere plaatsen zichtbaar bent en zo maakt u reclame voor uw bedrijf, product of dienst zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Het voordeel van bedrukte kassarollen ten op zichten van bijvoorbeeld het laten bedrukken van artikelen zoals pennen of andere kantoorartikelen is dat u op de kassabon altijd een tijdelijke actie kunt plaatsen. U bent dus zeer flexibel en kunt regelmatig kiezen voor nieuwe acties. Daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Geniet van de voordelen van bedrukte kassarollen en geniet van:

  • meer zichtbaarheid realiseren van uw product, dienst, winkel of uw merk
  • laat klanten vaker terugkomen door hen te laten profiteren van unieke acties
  • laat klanten vaker terugkomen door hen te laten profiteren van unieke kortingen
  • zorg voor meer klantenbinding en zet direct een unieke spaaractie op touw
  • breng nieuwe producten onder de aandacht van uw oude en nieuwe klanten

Bedrukte kassarollen: voor ieder wat wils

Bedrukte kassarollen; die verzorgen wij voor u bij de Kassarollen Fabriek. Als bedrijf is het van het grootste belang dat u zorgt voor voldoende zichtbaarheid van uw product. Er zijn natuurlijk verschillende manieren waarop u zichzelf als bedrijf meer in de kijker kunt spelen en zoals eerder vermeld maken veel mensen gebruik van het laten bedrukken van artikelen zoals kantoor artikelen. Deze worden dan aan de klanten aangeboden als relatiegeschenk. Uw naam verspreiden op deze manier is altijd goed, maar bedrukte kassarollen maken nog meer mogelijk en daarom kiezen steeds meer mensen voor bedrukte kassarollen van de Kassarollen fabriek. Bedrukte kassarollen kunnen al vanaf drie rollen worden besteld en het voordeel van bedrukte kassarollen is dat u op ieder moment en nieuwe actie in kunt zetten. Hoe gaat het bestellen van bedrukte kassarollen precies in zijn werk? Dat is heel eenvoudig. Op de website van de Kassarollen Fabriek, vindt u alle informatie die u nodig heeft om de kassarollen die u wilt te bestellen te laten bedrukken. Het laten bedrukken van kassarollen is leuk en eenvoudig en als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor bedrukte kassarollen, dan kunt u ook op ieder moment contact opnemen met een van onze medewerkers. Op het moment dat u contact opneemt met een van onze medewerkers dan kunnen wij u alles vertellen over acties en kortingen die u bijvoorbeeld zou kunnen doen. De voordelen van het laten bedrukken van uw kassarollen zijn talrijk. Ten eerste geniet u van meer zichtbaarheid. Dat betekent dat u wanneer u de rollen laat bedrukken u altijd zeker weet dat de bonnen op plaatsen terecht komen waar andere mensen deze zien. Zeker door het plaatsen van een unieke actie zal het zo zijn dat de bonnen meer in het oog springen. Daarnaast is het natuurlijk voor iedereen leuk om een kassabon te bewaren als u enkel op vertoon van deze bon een gratis product kunt afhalen.

Nog meer voordelen

Het laten bedrukken van kassarollen kan voor veel voordelen zorgen. Een aantal van deze voordelen brachten wij zo even al aan de orde. Het is belangrijk om te weten dat bijvoorbeeld het opzetten van een leuke spaaractie altijd veel reacties oplevert. Onze ervaring leert namelijk dat mensen het altijd leuk vinden om aan spaaracties mee te doen en daarom raden wij onze opdrachtgevers ook altijd aan om deze optie te overwegen. Maar natuurlijk zullen wij u ook andere opties voorleggen. Bedrukte kassarollen zorgen ervoor dat u oude en nieuwe klanten bereikt. Ook kunt u met uw kassarollen zorgen dat nieuwe producten onder de aandacht worden gebracht. Het is aan te raden om als bedrijf altijd goed na te denken over de mogelijkheden van zichtbaarheid en reclame. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om uw product of dienst onder de aandacht te brengen en vaak is een combinatie van die manieren een effectieve methode om meer aandacht te genereren. Het laten bedrukken van bonnen is een bewezen effectieve methode voor het onder de aandacht brengen van producten. Verhoog uw rendement en laat uw bonnen bedrukken bij de Kassarollen Fabriek. Dan weet u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt op het juiste moment.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn