Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Bedrijfskleding of promotiemateriaal realiseer je via de textieldrukkerij

Als je herkenbaar wil zijn, dan moet je opvallen. Daarvoor heb je dus de juiste kleding nodig. Als je bijvoorbeeld in de horeca werkt en je wilt dat mensen je herkennen als ober, dan heb je kleding nodig die ervoor zorgt dat je er uitspringt als ober. Een wit overhemd is vaak al voldoende. Maar als je in een horecagelegenheid werkt midden in een straat met allemaal terrasjes naast elkaar van verschillende restaurants en bars, dan moet men ook kunnen zien voor welk restaurant je werkt. In dat geval moet je als eigenaar je personeel voorzien van bedrijfskleding met een bedrijfsnaam op de kleding gedrukt. Om die reden doe je er dus goed aan om gebruik te maken van een textieldrukkerij. Deze kan jouw onderneming voorzien van bedrukte bedrijfskleding, zodat je personeel herkenbaar is. Dit geldt uiteraard niet alleen maar voor horeca ondernemingen. Wat voor onderneming je ook hebt, of het nu een timmerbedrijf is of een loodgietersbedrijf, via een textieldrukkerij weet je zeker dat men je personeel altijd kan herkennen. Het gaat uiteraard niet alleen maar om herkenbaarheid. Je wilt ook meteen een beetje reclame maken via de bedrijfskleding. Je medewerkers lopen immers over straat op de locatie waar ze moeten werken. Daar zijn ongetwijfeld ook andere mensen aanwezig die op dat moment geen gebruik maken van de diensten van jouw bedrijf. Maar deze mensen zien wel jouw personeel hard aan het werk en weten door de bedrukte bedrijfskleding dus ook precies voor welk bedrijf zij aan het werk zijn. Mochten ze later zelf ook gebruik willen maken van het soort diensten dat jouw bedrijf aanbiedt, dan weten ze meteen waar ze terecht kunnen. Daarom is het naast het bedrukken van bedrijfskleding bijvoorbeeld ook van belang dat je de bedrijfswagens bedrukt. Deze wagens zijn immers altijd mobiel en vormen dus een ideale manier om reclame te maken. Je bedrijfsnaam wordt zo in ieder geval eenvoudig verspreid onder de mensen. Hoe groter de exposure, des te meer kans dat je nieuwe klanten krijgt. Daarnaast kun je een textieldrukkerij ook gewoon gebruiken voor het bedrukken van promotie materiaal. Ook dat is een manier om je bedrijfsnaam onder de mensen de verspreiden. Je kunt bijvoorbeeld petjes bedrukken en deze onder de mensen verspreiden. Unox heeft dat in 1997 natuurlijk heel slim gedaan tijdens de Elfstedentocht. Hele mensenmassa’s droegen gratis Unox mutsen tijdens dit evenement en dat was ook nog eens op nationale tv te zien. Dat is een vorm van effectief reclame maken. Kijk daarom ook vooral eens op de site van vkprint.nl voor meer informatie over de textieldrukkerij

Bedruk het nodige textiel via vkprint.nl textieldrukkerij

vkprint.nl is niet alleen maar een textieldrukkerij, want je kunt er ook allerlei andere zaken laten bedrukken. Maar aangezien je er ook terecht kunt voor je textiel, is het ook een textieldrukkerij. Zo kun je bij vkprint.nl bijvoorbeeld de volgende artikelen bedrukken:

  • T-Shirts
  • Veiligheidshesjes
  • Bedrijfskleding
  • Tassen
  • Jassen
  • Caps
  • Schorten

Zoals je kunt zien heb je bij deze textieldrukkerij in ieder geval voldoende mogelijkheden. Je kunt er zowel terecht voor het laten bedrukken van je bedrijfskleding als het bedrukken van het nodige promotiemateriaal. Tassen laten bedrukken is ook zeer effectief, want de tassen worden immers door de gebruiker overal mee naar toegenomen, zodat je bedrijfsnaam of bedrijfslogo overal zichtbaar is.

Neem contact op met VK Print

Mocht je meer willen weten of wil je al gebruik maken van deze textieldrukkerij, dan kun natuurlijk altijd even contact opnemen. Op de site van vkprint.nl vind je de nodige contactinformatie waarmee je het bedrijf kunt bereiken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn