Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Bedrijfsafval

Iedere onderneming heeft te maken met bedrijfsafval, maar de hoeveelheid en de soort kan wel sterk verschillen. Voor sommigen kleine ondernemingen zal het zo zijn dat zij zich prima kunnen redden met de kliko’s die de gemeentes standaard aan ieder adres toewijzen. Bij hen wordt er zo weinig afval geproduceerd dat zij hier mee uit de voeten kunnen. Maar voor de meeste bedrijven zal dit niet gelden, de afvalstroom is al snel groter dan dat er in de standaard gemeentelijke containers past. Helemaal omdat steeds meer gemeentes ervoor kiezen om ze niet zo heel vaak meer te legen en vuilniszakken die naast de afvalcontainers geplaatst worden ook niet meer meenemen. Je zult voor je bedrijfsafval dan ook een andere oplossing moeten zoeken als de gewone kliko’s niet meer voldoen en de oplossing ligt dan in het huren van grotere containers. Deze kun je bovendien naar wens laten legen, waardoor je zeker weet dat je nooit meer te maken hebt met een volle afvalcontainer waar niets meer bij in past! Loop jij ook tegen het probleem aan dat je teveel bedrijfsafval hebt voor de standaard kliko, dan moet je dus eens gaan zoeken naar mogelijkheden van het huren van grotere afvalcontainers!

Verschillende soorten bedrijfsafval

Voordat je over gaat tot het afsluiten van een contract hiervoor, is het raadzaam om eerst eens in kaart te brengen welke soorten bedrijfsafval je nu allemaal hebt. Er kunnen immers verschillende afvalstromen onderscheiden worden, zoals papier, GFT, plastic en restafval. Het kan maar zo zijn dat in jullie bedrijf eigenlijk maar één afvalstroom zo groot is dat dit niet in de gewone kliko kan, terwijl voor de andere afvalstromen de kliko’s wel voldoen. Het is dan ook raadzaam dit eerst eens voor jezelf in kaart te brengen: waaruit bestaat je bedrijfsafval voornamelijk en bij welke afvalstroom loop je tegen een probleem aan? Als je dat weet, dan heb je niet alleen een beter beeld van wat voor soort afvalcontainers je zult moeten huren, maar ook hoe groot deze zullen moeten zijn. Want ook wat grootte betreft valt er op dit gebied genoeg te kiezen! Zo kun je kiezen voor de kleinste variant van 120 liter, maar ook voor een exemplaar van maar liefst 5000 liter! En daar tussenin zitten natuurlijk nog veel meer andere formaten. Kijk dus altijd naar welke oplossing het best past bij het soort en de hoeveelheid bedrijfsafval dat jij binnen je onderneming hebt!

Veel mogelijkheden

Wil jij containers huren voor je bedrijfsafval, dan ben je hiervoor aan het juiste adres bij Bedrijfsafval! Zij bieden veel verschillende mogelijkheden, niet alleen voor de diverse afvalstromen, maar ook wat betreft formaat van de container en het materiaal waarvan de afvalcontainer gemaakt is. Daarnaast bieden zij nog heel veel meer voordelen, zoals:

  • je kunt zelf bepalen hoe vaak de containers geleegd moeten worden
  • zeer scherpe tarieven
  • gratis plaatsing van de containers
  • levering mogelijk in heel Nederland
  • contracten zijn per maand opzegbaar

Al deze punten maken het zeker de moeite waard om eens te informeren naar de mogelijkheden die zij jou kunnen bieden voor jouw bedrijfsafval! Wat ook prettig is, is dat de tarieven die je op de website vermeld ziet staan, ook daadwerkelijk de kosten zijn die jou in rekening gebracht zullen worden. Er komen niet bij het afrekenen plotseling nog allerlei kosten bij die eerder nooit vermeld zijn, je komt dus niet voor vervelende financiële verrassingen te staan en je weet van tevoren precies waar je aan toe bent! Zoek jij ook een oplossing voor je afval? Dan moet je dus eens op bedrijfsafval.nl kijken naar de mogelijkheden die dit bedrijf jou kan bieden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn