Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Badmeubels op maat kopen bij Het Ambacht

Kent u dat? U heeft een prachtig huis op het oog met originele details, maar uw beoogde badkamermeubelen passen niet in de badkamer. Die ergernis hoeft u niet langer te verdragen, want er zijn inmiddels diverse leveranciers van badmeubels op maat. Eén van deze leveranciers vindt u in Losser, waar Het Ambacht niet alleen meubels op maat maakt, maar ook kan zorgen voor badmeubels op maat. Oude huizen met een originele indeling beschikken vaak over nissen en kleine ruimtes. Deze zijn prima te gebruiken voor een badkamer, maar doorsneu meubels als baden en douches, wasbakken en toiletten, dressoirs en kasten, passen hier niet altijd in. Voor een advies op maat en de meubels die hierbij passen kunt u contact opnemen met Het Ambacht in Losser. Kijk eens op de website voor het aanbod van Het Ambacht, via https://www.hetambacht-losser.nl/badmeubels-op-maat/. Hier vindt u diverse voorbeelden van projecten die door Het Ambacht zijn uitgevoerd, doorgaans naar grote tevredenheid van de klant.

Badmeubels op maat laten maken en installeren

Als u klant wordt bij Het Ambacht worden al uw zorgen omtrent uw badkamer uit handen genomen. Samen met u bepalen we welke wensen u heeft en waar de badkamer aan moet voldoen. Dit doen we uiteraard op basis van de ruimte waar u de badkamer wilt laten plaatsen. Er zijn talloze mogelijkheden om uw badkamer in te richten met badmeubels op maat. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kast op maat voor handdoeken
  • Kledingrekken
  • Ombouw voor bad
  • Afwerking voor douche of toilet

Omdat de meubels handgemaakt worden heeft u keuze uit diverse materialen, zoals hout. Doorgaans staat hout goed in een badkamer, gecombineerd met planten en een glazen douchecel. De badmeubels op maat die bij Het Ambacht worden gemaakt worden allemaal vervaardigd van hout dat bestand is tegen water. Hout dat in een badkamer wordt gebruikt moet immers goed tegen vocht kunnen. De badmeubels op maat die u bij ons kunt bestellen gaan een leven lang mee. U ontvangt bij aankoop van badmeubels op maat altijd eenvoudige onderhoudsinstructies. Zo houdt u uw meubels het langst mooi.

Waar moet u op letten bij het inrichten van een badkamer?

Het is voor veel mensen een behoorlijke uitdaging de badkamer goed in te richten. Dan gaat het niet om het interieur, maar om het vaststellen van de beste plaats voor toilet, douche en bad. Om fatsoenlijk gebruik te kunnen maken van uw badkamer heeft u immers voldoende ruimte nodig, bijvoorbeeld om de wastafel te gebruiken, uzelf af te drogen na een douche of gebruik te maken van het toilet. Op papier kunt u alle onderdelen van uw badkamer wellicht wel kwijt, maar levert een te kleine ruimte geen problemen op in de gebruiksfase? Hierover denken de professionals van Het Ambacht uiteraard ook mee. Om dit soort problemen te voorkomen of op te lossen is het bovendien mogelijk badkamermeubels op maat te laten maken. Badmeubels op maat kunnen ruimtegebrek oplossen. Interesse in badmeubels op maat? Kijk op de website (https://www.hetambacht-losser.nl/badmeubels-op-maat/) voor inspiratie, of kom eens langs in Losser. Onze medewerkers nemen alle tijd om uw wensen met u door te spreken, onder het genot van een kop koffie. Ook mensen die nog geen ervaring hebben met het inrichten van een badkamer zijn welkom. Juist voor hen is de expertise van de medewerkers van Het Ambacht bedoeld. Heeft u al in gedachten wat u wilt? Neem dan vooral afbeeldingen mee van badmeubels die u mooi vindt. Samen kunnen we dan uw badmeubels op maat realiseren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn