Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Babybed

Diss-bedden - BabybedZoekt u een babybed? Kijkt u dan eens op onze website: diss-bedden.nl. We mogen wel stellen dat we een van de meest vooraanstaande webwinkels zijn op het gebied van het babybed. Het is belangrijk dat ouders van pasgeboren kinderen hun baby niet in hun eigen bed laten slapen. We zien dit helaas erg vaak gebeuren en dat is begrijpelijk. Het vormt een band en het voelt fijn en vertrouwd. Ook als er getroost, gevoed of op een andere manier voor de baby moet worden gezorgd, dan zijn de ouders dichtbij. Maar dit is gevaarlijk. Dat komt omdat het dekbed het kind kan doen stikken met alle nare gevolgen van dien. Dit is een nachtmerrie en iets dat u te allen tijde moet zien te voorkomen. Dit is eenvoudig op te lossen en wel door een babybed in uw slaapkamer neer te zetten. De baby kan dan naast uw eigen bed veilig slapen en als er dan toch iets aan de hand is, dan bent u er alsnog als de kippen bij. Het is ook wel zo leuk om de eerste weken of misschien wel eerste maanden het kind op uw kamer te laten slapen. Pas na de borstvoeding, als u wat meer gewend bent aan het hebben van een kind, is het gebruikelijk om de baby in zijn of haar eigen kamertje te laten slapen. Dan voelt het voor u vast ook een stuk vertrouwder en prettiger en de baby kan dan prima doorslapen in zijn of haar babybed. En als het babybed te klein wordt, dan kunt u altijd nog een nieuw ledikant aanschaffen totdat het kind oud genoeg is voor een “echt” bed. Een babybed kunt u aldus bij ons komen aanschaffen en dat gaan we u in deze tekst uitleggen. We kunnen het ons namelijk voorstellen dat u geen zin hebt om alle producten te kopen in de vele winkels die er zijn voor babyartikelen. Die zijn vaak erg duur. Op onze site krijgt u dan ook waar voor uw geld en doordat we een groot assortiment hebben met bekenden en minder bekende merken kunt u babybed dat vast en zeker ook binnen uw budget past.

Een babybed heeft u bij ons zo gevonden

Kijkt u eens op onze website rond als u een babybed zoekt. Het kan zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet maar er zijn een aantal handige trucjes waarmee u uw zoekgebied mee kunt verkleinen. Zo kunt u namelijk kiezen tussen de diverse producten die we hebben want naast het babybed hebben we ook:

  • boxen om overdag in te spelen
  • commodes en kasten om babyspulletjes in te bewaren en waarop u uw kind kunt verschonen
  • en diverse accessoires zoals piekstokken, hangertjes en kledingrekjes

U leest het, op het gebied van babyartikelen zijn we van alle markten thuis. Een babybed vindt u als nel onder de categorie “babyledikanten 60×120” en voor het al wat oudere kind kunt u zoeken bij de categorie “1-persoons 90×200”. U vindt onder deze categorieën de diverse beschikbare bedjes die we op het moment in huis hebben. U zit van elk babybed een foto met daarbij de prijs. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Ook de afmetingen zijn dus direct bekend. Wilt u verder nog het een en ader weten over het specifieke babybed dat u voor ogen hebt? Dan klikt u op de foto. U ziet dan ook direct wat meer foto’s, het materiaal waarvan het is vervaardigd en overige technische specificaties. Schroom dan ook niet om ons vragen te stellen als u graag wat meer informatie ontvangt over een babybed waar u interesse in hebt. Onze klantenservice staat voor u klaar en beantwoordt altijd zo snel mogelijk al uw vragen via de mail of telefoon.

Bestel vandaag nog en ontvang het morgen aan huis

Zoals het kopje al zegt kunnen we uw babybed al binnen 24 uur leveren. Dan kan het meteen een mooie plek op uw slaapkamer krijgen. Het is dan ook belangrijk om voor de geboorte van uw kind al een babybed te hebben. Geeft u een zogenaamde babyshower? Dan kunt u misschien wel een babybed vragen. Als u ook al weet welke u hebben wilt, dan kunt u direct onze website meegeven. Maar over het algemeen kopen ouders het babybed zelf. Bestelt u dus snel en vult u uw adresgegevens en contactgegevens in bij het digitale formulier. U kunt het bedrag meteen overmaken en wel door te betalen met behulp van iDEAL, PayPal of uw credit card. U kunt ons ook volgen via de sociale media. Op die manier blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ons assortiment, kortingen die we af en toe aanbieden en andere spetterende acties. Like ons dus op Facebook en mis nooit meer een update. Ook ziet u op Pinterest vele ideeën over hoe u uw babykamer kunt inrichten. Dus ter inspiratie raden we het u zeer aan om ook dar eens te gaan kijken. We verzenden via PostNL, dus u kunt er wel vanuit gaan dat het pakketje snel en netjes bezorgd zal worden. Mocht er toch iets aan de hand zijn of wilt u het graag inruilen, dan hebt u maar liefst 2 weken lang retourrecht. En dan kunt u snel een ander babybed komen uitzoeken bij ons. Daar doen we helemaal niet moeilijk over dus stuur het gerust terug. Wellicht tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn