Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Baby zonnehoedje

Het gebruik van een hoedje voor baby’s is niet meer in, de tijd dat ieder kleintje standaard enkel met een baby zonnehoedje op het hoofd buiten kwam in de zomer ligt al lang achter ons. Dit is eigenlijk ontzettend zonde. Niet alleen omdat het gewoon schattig lijkt, zo’n hoedje op het hoofd, maar ook omdat het vele voordelen te bieden heeft. We weten allemaal dat de huid van een baby’tje erg kwetsbaar is en niet aan de zon blootgesteld mag worden. Met een baby zonnehoedje kunt u er voor zorgen dat dit ook daadwerkelijk niet gebeurt. Het zorgt ervoor dat uw kleintje niet zomaar een zonnesteek op kan lopen terwijl er buiten gespeeld wordt of op het strand. Kiest u voor een baby zonnehoedje met UV-werende stof, dan zorgt u er bovendien voor dat de huid niet kan verbranden en dat uw zoontje of dochtertje geen schadelijke UV-straling op het hoofdje krijgt. Natuurlijk kunt u dit ook voor elkaar krijgen door goed te smeren met zonnebrandcrème, maar hier moet u dan wel steeds om denken en bovendien is het niet zo fijn om dit boven op het hoofd te smeren in de haartjes. Met een baby zonnehoedje zorgt u dus heel eenvoudig en snel voor een goede bescherming en dat is natuurlijk een fijne gedachte. Een andere reden waarom het gebruik van een hoedje zo handig is, is het feit dat het er ook voor zorgt dat uw baby’tje minder last heeft van zon die in de ogen schijnt. U kunt uw kleintje immers lastig een zonnebril op zetten. Door een baby zonnehoedje te gebruiken, beschermt u dus ook de oogjes tegen te fel zonlicht. Het biedt dus veel verschillende voordelen:

  • uw zoontje of dochtertje heeft minder last van het felle zonlicht
  • er wordt bescherming geboden tegen schadelijke UV-stralen
  • het biedt bescherming tegen verbranding, zodat u het hoofdje dus niet in hoeft te smeren
  • u voorkomt dat uw kleintje een zonnesteek oploopt

Kies een leuk baby zonnehoedje

Uit bovenstaande zal zeer duidelijk zijn geworden waarom het zo aan te raden is om voor uw kleine een baby zonnehoedje aan te schaffen. Niet alleen is het heel praktisch en biedt het een goede bescherming, het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Er is gelukkig voldoende keus op dit gebied, waardoor u ook een baby zonnehoedje kunt kiezen dat echt helemaal bij uw zoontje of dochtertje past. Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschil bestaat in het model van de hoedjes. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudig exemplaar dat het hoofdje bedekt en dat een opstaand randje rondom heeft, zodat ook de oogjes goed beschermd worden. Maar u kunt ook kiezen voor een baby zonnehoedje met een flap in de nek. Iedereen weet dat de nek een van de lichaamsdelen is die het vaakst verbrandt. Kindjes zitten voorover gebogen te spelen en de zon kan de hele tijd op hun nekje branden. U kunt er dan voor kiezen om deze regelmatig in te smeren, maar u kunt ook gewoon kiezen voor een baby zonnehoedje met een flap in de nek. Dan hebt u hier geen omkijken meer naar en is ook dit lichaamsdeel goed beschermd tegen de zon. Sommige hoedjes hebben bovendien touwtjes om ze onder de kin vast te zetten, terwijl andere dat weer niet hebben. Wat het best bij uw kindje past, dat weet u natuurlijk zelf het best. Afgezien van verschillen in modellen, verschillen de babyhoedjes natuurlijk ook van kleur en dessin. Zo zijn er eenvoudige, stijlvolle effen gekleurde exemplaren verkrijgbaar, maar ook modellen met een leuk dessin van bijvoorbeeld appels, vissen of bloemen. Daarnaast zijn er natuurlijk veel verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor er zowel voor jongetjes, als voor meisjes genoeg te kiezen valt. U kunt dus altijd wel een baby zonnehoedje vinden dat wat model, dessin en kleur helemaal bij uw smaak past.

Ruime keus bij StoereKindjes

Zoals gezegd is het gebruik van een baby zonnehoedje niet heel gangbaar meer, het kan daardoor lastig zijn om een goed exemplaar te vinden. Helemaal als u op zoek bent naar een van de varianten die ook meteen UV-bescherming bieden. Bij StoereKindjes vindt u deze echter volop. Zij vinden het belangrijk dat kinderen van kleins af aan goed beschermd worden tegen de zon en daarom bieden zij op het gebied van het baby zonnehoedje daarom ook alleen maar exemplaren aan die een hoge beschermingsfactor tegen UV bieden. Ondanks deze strenge selectie, hebben zij toch een grote collectie te bieden, waardoor u bij hen zeker een geschikt baby zonnehoedje zult kunnen vinden. Nu kunt u het hoofdje van uw baby dus heel goed beschermen met een baby zonnehoedje, maar hoe zit het nu met de rest van het lichaam? Moet u dat nog steeds blijven insmeren? Gelukkig vindt u daar bij StoereKindjes ook handige oplossingen voor. Zo hebben zij speciale zwembroeken, zwemluiers, badpakken en shirts te koop die allemaal een hoge beschermingsfactor bieden. Natuurlijk is daarmee nog niet het hele lichaam van uw kindje beschermd, maar in ieder geval wel een groot deel en vooral dat deel waar de huid extra gevoelig is en sneller verbrandt. Bent u op zoek naar leuke spulletjes voor uw baby of kind? Dan is StoereKindjes dus de webwinkel om naar toe te gaan. Of u nu een baby zonnehoedje zoekt of andere beschermende kleding of artikelen voor uw zoon of dochter, zij bieden het allemaal!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn