Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

B2B telemarketing gezocht? Neem dan contact op met Saleshelden!

Ben je opzoek naar een bedrijf dat je verder kan ondersteunen bij de B2B (business to business) telemarketing? Dan ben je bij saleshelden in goede handen. B2B telemarketing is een specialistisch vak. Je wilt potentiële klanten bereiken, maar niet gelijk afschrikken met veel informatie over de mogelijkheden van jouw bedrijf. Hoe krijg je een goede balans in aantrekkelijkheid kennismaken en informatie verspreiden? Denk aan telefoongesprekken en zakelijke leads generen. Onze saleshelden helpen je hierbij graag verder! Benieuwd naar onze mogelijkheden of liever een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

B2B telemarketing

Wij van saleshelden zijn er heilig van overtuigd dat koude acquisitie niet gaat werken zonder een beetje warmte. Dat houdt in dat jouw persoonlijke kant van groot belang is. Het gaat bij B2B telemarketing uiteraard om het werven van klanten, maar geen enkele potentiële klant zit te wachten op een verhaal vol feiten en technische informatie zonder een persoonlijke boodschap: ‘Wie ben je als bedrijf, waar sta je voor of wat streef je na? Wat is jouw boodschap aan deze wereld met jouw producten of diensten?’. De wijze waarop wordt gecommuniceerd, is dus minstens zo belangrijk. Wij zetten daarom in op prettige gesprekken met een persoonlijke touch. Door bijvoorbeeld te bellen met een zichtbaar nummer, waarmee de vestigingsplaats gelijk bekend is, kom je veel betrouwbaarder over. Door potentiële klanten te vertellen wat je voor hen kunt betekenen, maken je kennis, zonder teveel in de details te treden. Deze gegevens lenen zich namelijk prima voor een persoonlijk gesprek. Het uiteindelijke doel is namelijk het genereren van een lead. Om dit mogelijk te maken, houden wij jou overal van op de hoogte. Hierbij ontvang je uitgebreide rapportages. Meten is tenslotte weten. saleshelden stuurt jou elke twee weken een gerichte rapportage, zodat je de voortgang eenvoudig kunt controleren. Transparantie staat daarbij voorop, zodat je precies weet wat ons werk jou oplevert.

Verkoopondersteuning op maat

Elk bedrijf en elke dienst is anders. Het is daarom essentieel om de juiste ‘tone of voice’ te vinden. De wijze waarop jouw potentiële klanten worden aangesproken, verschilt met elk ander bedrijf of dienst. Wij adviseren jou daarom geheel op maat op welke wijze jij het beste B2B telemarketing kunt uitwerken. Onze professionals gaan dan ook uitgebreid in vooronderzoek, om jouw producten in de juiste propositie neer te zetten. Daarbij worden de laatste technologische ontwikkelingen gebruikt om te meten. Dit helpt jou om constant te blijven verbeteren, om mogelijke leads te vergroten. Naast het genereren van nieuwe leads, kun je B2B telemarketing ook inzetten voor periodieke contactmomenten. Denk hierbij aan het maken van een vervolgafspraak. Uiteraard zijn onze telemarketeers ook voor jou altijd bereikbaar om te sparren of het stellen van vragen.

Voordelen B2B telemarketing bij saleshelden:

 • Gespecialiseerd team
 • Betrokken en persoonlijk
 • Meten is weten
 • Persoonlijkheid naar voren halen
 • Met behulp van de nieuwste technologieën
 • Elke twee weken een uitgebreid rapport
 • Zeer goed beoordeeld
 • Jouw salesdoelen bereiken
 • Unieke en vernieuwende werkwijze
 • Harde en gedreven werkers
 • Resultaatgerichte aanpak

Wil jij ook graag worden ondersteund bij het bereiken van jouw salesdoelen? Neem dan contact op met saleshelden.nl. Niet voor niets hebben wij gekozen voor deze bedrijfsnaam. Als team staan we graag voor jou klaar met onze unieke werkwijze en met als uitgangspunten ‘meten is weten’ helpen wij jou in een korte periode veel meer leads te genereren. Neem vandaag nog contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn