Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Aroma diffuser

” Of jij nu een sauna thuis hebt of dat je deze in bijvoorbeeld jouw hotel of wellness centrum hebt, een aroma diffuser mag daarin eigenlijk niet ontbreken. Natuurlijk is een saunabezoek vooral bedoeld om eens even lekker te zweten en zo je lichaam soort van te reinigen. Maar hoewel alleen dat al heel fijn kan zijn, kun je nog meer aan de ervaring toevoegen door gebruik te maken van een aroma diffuser. Deze kan een heerlijke geur verspreiden en we weten allemaal hoe belangrijk geuren kunnen zijn voor onze beleving van zaken. Als er iets is wat bij ons ervaringen beïnvloedt en herinneringen oproept, dan is het waarschijnlijk wel geur. Je hoeft maar ergens te lopen en een bekend geurtje te ruiken en opeens zit je voor je gevoel weer bij je oma in de keuken of zit je weer op de bank met je eerste liefde. Ons reukvermogen roept dat meteen bij ons op. Hier wordt op steeds meer plaatsen rekening mee gehouden, winkels schakelen geurspecialisten in om een goede sfeer te creëren, net als bijvoorbeeld hotels. En ook in de wellnessbranche kun je dit doen, maar met een aroma diffuser kun je hier ook thuis mee aan de slag.

Aroma diffuser en etherische olie

Geuren kunnen ons dus op een bepaalde manier laten voelen, we kunnen ons door een bepaald geurtje energiek voelen of juist ontspannen, vrolijk of heel evenwichtig, het ligt er maar net aan voor wat voor geursamenstelling gekozen wordt. Gebruik je een aroma diffuser met etherische olie, dan profiteer je bovendien nog van twee voordelen. Het eerste is dat deze oliën zorgen voor verjonging van de huid, wat natuurlijk altijd heel mooi meegenomen is. Ze zorgen bij verspreiding door de lucht bovendien ook voor reiniging van je huid. Ze brengen dus echt meer met zich mee dan enkel een lekker luchtje, ze hebben ook echt een positief effect op je lichaam. Je kunt een aroma diffuser in combinatie met etherische oliën dus gebruiken omdat:

  • jij graag een sfeer wilt oproepen met een bepaalde geur
  • je de huid wilt laten reinigen terwijl je in de sauna zit
  • je wilt profiteren van de verjongende werking van de olie

Er zijn dus verschillende redenen waarom je een aroma diffuser zou kunnen gaan gebruiken. Zeker is dat het alleen maar positieve gevolgen voor jou heeft, dus er is geen enkele reden om hier geen gebruik van te maken!

Alles voor de sauna

Wil jij in je eigen sauna thuis graag een aroma diffuser gaan gebruiken of zoek jij voor jouw wellness locatie een goede oplossing voor het verspreiden van aangename geuren? Dan moet je zeker eens kijken naar de mogelijkheden die Alles voor de sauna jouw te bieden heeft. Zij bieden verschillende oplossingen hiervoor. Zo kun je bij hen terecht voor een kleine aroma diffuser, die voldoende mogelijkheden biedt voor de saunaruimte bij jou thuis of voor de kleinere wellness locaties. Zoek jij een andere mogelijkheid voor geurverspreiding? Dan kun je bij hen ook terecht voor bijvoorbeeld professionele geurmachines. De nieuwste van deze machines kunnen met computer, tablet of smartphone aangestuurd worden, zodat jij altijd zelf in kunt stellen welke geuren er op dat moment verspreid worden en met welke intensiteit. Je hebt er dan dus echt nog veel meer controle over. Ook heb je hiermee een uitstekend inzicht in het verbruik. Uiteraard kun je bij hen niet alleen maar de apparaten kopen, maar ook de olie die je er bij gebruikt. Als je een goede aroma diffuser en heerlijke etherische olie zoekt, dan is Alles voor de sauna dus de zaak waar je contact mee op wilt nemen! ”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn