Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Alles weten over installatievloeren?

Installatievloeren, ze zijn er voor iedereen en tevens voor iedereen op maat gemaakt. Als voorbeeld van installatievloeren en als introductie volgt dan nu ook het volgende. De installatievloeren zijn opgebouwd uit een stabiele draagconstructie van staal en bestaat daarnaast ook uit panelen die je uit kunt nemen, in diverse uitvoeringen. Over dergelijke vloeren kan in het kort het volgende worden gezegd:

  • Deze vloeren zijn uiterst brandwerend
  • Deze vloeren zijn geschikt voor intensieve bekabeling
  • Deze vloeren zijn geschikt voor grote luchtkanalen
  • Deze vloeren kunnen eenvoudig worden gewijzigd en uitgebreid

In sommige vloeren zijn de egalisatieframes voor onder meer UPS en ook Airco kasten geïntegreerd in de onderconstructie. Deze onderconstructie is overigens compleet geleidend gemonteerd. Doordat deze compleet geleidend gemonteerd is, is het zo dat een aardingsgrid overbodig is geworden. De installatievloer kan overigens op een gunstig, veel gunstiger tijdstip geplaatst worden, namelijk na het water dichtmaken van een gebouw. Door deze manier van plaatsen kan veel tijd worden gewonnen en daarnaast kan ook kostenbesparing gerealiseerd worden. Installatievloeren zijn onmisbaar geworden in ruimtes waar computer staan maar daarnaast ook in een heleboel andere ruimtes. Denk maar aan kantoorvloeren en tribunes waar ze eveneens onmisbaar zijn. Dergelijke vloeren kunnen verschillende doeleinden hebben. Ze zijn bedoeld geweest om kabels en leidingen aan het zicht te onttrekken. Daarnaast zijn ze ook bedoeld om een gemakkelijk beloopbaar oppervlak te behouden. 

Installatievloeren: wat is het systeem er achter? 

Het systeem achter installatievloeren is als volgt. Als voorbeeld nemen we nu System Floor Technics, zij bieden deze namelijk aan. Het gaat om precies te zijn over de conventionele installatievloer die verbeterd en uitgebreid is. Deze heeft ook nog een aantal andere belangrijke eigenschappen, waardoor het gebruiksgemak nog meer is uitgebreid. Een aantal functies en kenmerken worden dan ook nu beschreven. Ze zijn zeer zwaar belastbaar en beschikken over een raster van 600×600 mm. Op aanvraag is het zelfs mogelijk om nog een grotere belastbaarheid te creëren. Ze zijn overigens eenvoudig op te nemen in het aardpotentiaal voor de installatie, want slechts 2 aardingspunten per 50 vierkante meter. Daarnaast is het raadzaam om tijdens de bouwperiode uit te rusten met tijdelijke afdekking. Ben jij ook benieuwd geworden naar het aanbod van installatievloeren in het algemeen? Lees dan snel verder en ontdek wat voor installatievloeren er allemaal zijn die System Floor Technics aanbiedt, want dat zijn er nogal veel. Daarnaast bieden zij ook vloerpanelen of ventilatiepanelen aan en zijn er veel opties en accessoires te verkrijgen. 

Wat biedt System Floor Technics momenteel allemaal aan? 

Zij bieden onder meer het volgende aan. Demontabele verhoogde systeemvloeren, daarnaast gewone systeemvloeren. Ook vloer- en ventilatiepanelen, zoals we net al noemden. De afwerking voor vloer- en ventilatiepanelen eveneens. Accessoires, opties en onderdelen behoren eveneens tot het aanbod. Dus als jij op zoek bent naar installatievloeren, ben jij aan het juiste adres. Maar zoek jij meer? Dan ben je eveneens op de goede plek beland. Producten van een betrouwbare partner. Innovatief en eerlijk, to the point en kwalitatief hoogwaardige producten. Wat wil jij nog meer dan dit – niks toch? Bij vragen kun je altijd bij ons of bij hen terecht. 

http://www.systemfloortechnics.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn