Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

ABB groepenkast

Geen een woning kan zonder een groepenkast. Met de ABB groepenkast bent u verzekerd van de goede kwaliteit voor de elektra in uw woning. Dit is te krijgen bij Sander Vunderink. Via de website sandervunderink.nl verkopen zij een groot assortiment aan elektra-materialen. Allemaal worden ze gemaakt door de beste en bekende leveranciers op het gebied van elektra. Onder meer de groepenkasten worden door hen aangeboden via deze website. Heeft u zelf geen verstand van elektra, dan schakelt u een expert in die wel raad weet met de installatie van een ABB groepenkast. Ook al heeft u zelf weinig ervaring met elektra, dan nog kan het geen kwaad u te verdiepen in deze materie. Dankzij de informatie op de website kunt u veel lezen over de materialen en de merken. Wanneer u gebruik gaat maken van deze producten, dan kan het geen kwaad om u hierin in te lezen. Ook om zelf te bepalen of dat de producten zijn die u wilt laten installeren in uw woning. Wie weet vindt u wel materialen die u beter aanspreken en beter aansluiten bij uw behoeften. De ABB groepenkast moet in staat zijn de ruimtes, machines en elektra te verdelen in uw huis. Hiervoor wilt u alleen de beste artikelen voor gebruiken om optimale veiligheid te garanderen.

De samenstelling van een ABB groepenkast

Op de website van Sander Vunderink kunt u alle onderdelen vinden voor de ABB groepenkast. Mocht u in de toekomst verwachten dat deze uitgebreid moet worden, dan is dat geen probleem. Het systeem is zo gebouwd om op lange termijn groter te maken. Dat is dankzij het ABB Haf Bussboard systeem. Het is heel eenvoudig de groepenkast uit te breiden van een 4-groeps, naar een 5-groeps en zelfs naar een 6-groeps. Indien nodig past u het geheel aan naar een 7-groeps kast. De onderdelen zijn allemaal verkrijgbaar via de website, verdeeld onder de volgende categorieën:

  • ABB SN Lijn
  • ABB HAF 1-fase
  • ABB HAF 3-fase
  • Aardlekautomaten kasten
  • Automaten
  • Hoofdschakelaars
  • Aardlekschakelaars aardlekautomaten

De gehele ABB groepenkast is hier samen te stellen met de onderdelen naar uw keuze. Mocht u verwachten dat u in de toekomst een grotere kast nodig heeft, kies dan op basis daarvan de onderdelen zorgvuldig uit. Verder zijn de onderdelen ook weer heel eenvoudig te vervangen. Natuurlijk willen we dat liever voorkomen, maar het kan nodig zijn eens in de zoveel tijd de onderdelen te vervangen. In dat geval heeft u niet een geheel nieuwe ABB groepenkast nodig.

De uitvoeringen en onderdelen

Welk type ABB groepenkast u nodig heeft, is afhankelijk van het pand waarvoor deze bestemd is. Zo is een 1-fase groepenkast gemaakt voor de elektra in een woning. De 3-fasen kast is gemaakt voor grotere gebouwen en zelfs woningen. Naast de grootte van het pand, zijn ook de machines bepalend die op de ABB groepenkast worden aangesloten. Ook een gemiddelde woning die voorzien is van veel apparaten kan soms het beste functioneren met een 3-fase groepenkast. Mocht u twijfelen bij het type groepenkast, vraag dan gerust eerst advies aan een elektricien of een andere expert. Deze expert kan het beste inschatten welke ABB groepenkast geschikt is en ook welke onderdelen u het beste kunt laten inbouwen. Veel tips leest u ook op de website sandervunderink.nl. Zo geven zij hier advies in het type aardlekschakelaars. Deze zijn onmisbaar voor de groepenkast. Naast de standaard aardlekschakelaar is het ook mogelijk een aardlekautomaat in te bouwen. De aardlekautomaat zorgt ervoor dat een deel uitgeschakeld wordt en niet de gehele groepenkast. Welke type geschikt is voor uw pand, dat is afhankelijk van de elektra die u daar gaat gebruiken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn